Waterbewoners Amsterdam | Facebook groep opgericht voor info over precarioverhoging
571
post-template-default,single,single-post,postid-571,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Facebook groep opgericht voor info over precarioverhoging

Een nieuwe Facebook groep wil de circa 3000 waterbewoners in Amsterdam verenigen en inlichten over de aangekondigde ‘forse verhoging’ van het liggeld.

Help de precario betaalbaar houden

“Heb je informatie of vragen m.b.t. precario/liggeld post het dan in deze groep,” schrijven de initiatiefnemers. “Hoe hoog de gemeente Amsterdam het liggeld precies wil maken is nog niet bekend, het aangenomen raadsbesluit is daar volstrekt onduidelijk over. We beredeneren een voorgenomen precarioverhoging tot zelfs 400 procent! Een onredelijke, ongefundeerde en exorbitante verhoging van de woonlasten, die voor velen het wonen op het water onbetaalbaar maakt. Dit jaagt Amsterdammers hun woonboot uit.”

Sluit je aan

Wij roepen bootbewoners op om van zich te laten horen. Sluit je aan bij je lokale woonbotenverenging of de Amsterdam brede Vereniging Waterwonen. Als je je emailadres stuurt aan precarioamsterdam@gmail.com en de Facebookgroep Precario Amsterdam volgt, kunnen we je op de hoogte houden van de bijeenkomsten en de te nemen stappen.”

Aanmelden

Hier kun je je aanmelden voor de Facebook groep.

 

Tags: